HEF Valbo
3-3
 (1-2)

En pinne kändes som förlust,

Man skall inte anklaga oss för något skönspel denna match. Å andra sidan inbjöd varken planen eller motståndarna till detta. Om man börjar med planen så var den allt annat att önska efter allt regnande, den var lerig, hal och som sagt blöt. Motståndarna var som vanligt här uppe, ett hårt kämpande lag och tuffa i närkamperna men oftast på rätt sida lagen. Detta gjorde att vi hade svårt att etablera något bra spel.

Även om vi inte gjorde någon bra match så skapade vi chanser som hette duga. Förutom våra mål hade vi jättelägen att punktera matchen. Tyvärr kan jag varken skylla på plan eller motståndarna i dessa lägen, nej här behövs kyla för att sätta bollen i mål. Samtidigt är jag oerhört nöjd att vi skapar lägen. Det är som jag brukar säga. –Bättre att ha en offensive spelare som missar tre av fyra än ha en som inte skapar ett läge över huvud taget.

Men nu till det roliga. Joanna hade en bra dag då hon hängde in två och spelade fram till ett. Hennes första kom hon fram på högerkanten , efter en macka av Lina. Bröt mot mål och ett kliniskt avslut till 0-1. Vårat 0-2 mål var riktigt snyggt, åter igen trampar Joanna på utefter högerkanten. I höjd med målgården slår hon ett perfekt inlägg som Jenny B skarvar in på halvvolley.

Tyvärr får hemmalaget något enkelt en reducering strax innan halvtidsvilan. Och i början på andra har vi lite missförstånd och schabbel i backlinjen. Ett friläge för hemmalaget blir det av detta och 2-2. Nu ryckte vi upp oss och skapade det ena läget efter det andra och till slut kunde Joanna hänga in 2-3. Vi fortsatte att skapa men deras målvakt storspelade.

När knappa fem återstod av matchen får Valbo en hörna, här är vi alldeles för snälla och får inte väck bollen utan de kvitterar ännu en gång. Samtidigt som det känns riktigt surt att tappa poäng i en sådan här match kanske vi ändå får vara glada att vi fick med en pinne. För i slutminuterna hade Valbo ett skott i högra stolpen.

5 min. Valbo, avslut på mål som målvakten tar lätt
9 min. Valbo, avslut på mål som målvakten tar lätt
10 min. Jennie S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
11 min. Valbo, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
14 min. !!! MÅL 1-0, Joanna skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Lina A
18 min. Carro O, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
26 min. Valbo, farligt avslut strax över ribban
29 min. Lina A, avslut på mål som målvakten tar lätt
35 min. BYTE Olivia in - Sandra ut
36 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
38 min. BYTE Jenny B in - Carro O ut
42 min. !!! MÅL 2-0, Jenny B skjuter in bollen vänstra delen av målet. Assist: Joanna
45 min. !!! MÅL 2-1, Valbo långskott strax innanför vänstra stolpen

45 min. Hörna G-S Orust FC från höger
47 min. Valbo, avslut på mål som målvakten tar lätt
48 min. Valbo, avslut utanför, höger om målet
48 min. Joanna, avslut utanför, höger om målet
51 min. Hörna Valbo från höger
51 min. Joanna, avslut på mål som målvakten tar lätt
53 min. !!! MÅL 2-2, Valbo friläge, tidigt skott strax under ribban
57 min. Jennie S, avslut i vänstra krysset, målvakten räddar
59 min. Valbo, friläge, avslut utanför
59 min. Jennie S, friläge, avslut utanför
61 min. Jenny B, friläge, avslut utanför
62 min. Hörna G-S Orust FC från höger
62 min. Joanna, farligt avslut strax utanför högra stolpen
63 min. Jennie S, avslut på mål som målvakten tar lätt
63 min. Jenny B, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
66 min. Valbo, avslut på mål som målvakten tar lätt
68 min. !!! MÅL 3-2, Joanna friläge, tidigt skott strax under ribban. Assist: Lina A
69 min. BYTE Carro O in - Filippa ut
69 min. BYTE Jenny B in - Sandra ut
71 min. Jennie S, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
72 min. Julia O, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
75 min. Jennie S, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
75 min. Hörna G-S Orust FC från höger
76 min. BYTE Filippa in - Maja S ut
83 min. Hörna Valbo från vänster
83 min. !!! MÅL 3-3, Valbo närskott mitt i målet
86 min. Valbo, avslut i högra stolpen