Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herr A: Seriespel Div 5
Munkedals IF
1-2
 (0-0)
Stala IF / Myckleby IK
Munkedals IP 2015-10-04
Herr A: Seriespel Div 5
Munkedals IF
1-2
 (0-0) 
Stala IF / Myckleby IK
Munkedals IP 2015-10-04

 

Monstruös kampseger ger en kvalplats!

Söndagen den 4 oktober och årets sista omgång i division 5. Detta året är det otroligt spännande och osäkert in i det sista för Bohusläns lag, enligt BFF den mest ovissa utgången på drygt 20 år.

Stala Myckleby har absolut del i toppstriden och vi visste att en kvalplats till div 4 fanns inom räckhåll. Henåns IF låg på en andraplats med bättre målskillnad än oss och vi på en tredjeplats. Våra motståndare för dagen är Munkedals IF, årets seriesegrare och ett lag som inte förlorat på hemmaplan sedan september 2013, så absolut inget enkelt motstånd. Vårt motto inför matchen var att försöka ta tre poäng, att också jaga mål i jakten mot Henån, är alldeles för mycket att begära mot ett sådant motstånd så att gå för tre poäng var det som gällde. Hur långt det sedan räcker är upp till resultatet mellan Svarteborg och Henån.

Vi inleder matchen genom att våra spelare ger Munkedal, årets seriesegrare, en applåd och önskar dem lycka till i div 4, 2016.

Matchen är under hela första halvleken väldigt jämn, även om mina gul/gröna ögon tycker att våra avslut är de farligaste så slutar halvleken mållös.

Andra halvleken startar Stala Myckleby bäst och vi kommer till flera bra avslut och efter knappa 20 minuter spelade kommer Sandin fri mot högerkantens kortlinje och slår in bollen framför mål där Magnus slänger sig och krigar in bollen till ett ledningsmål för oss, 0-1.

Enbart 6 minuter senare, sätter vi så dagens andra mål när Alexanders utmärkta frispark och Daniels ypperliga nickträff rätt i krysset ger oss en ledning med två mål i resultatet 0-2.

Glädjen är otrolig men kanske lite övermod hos oss och Munkedal reducerar redan efter 3 minuter till 1-2.

De 20 minuter som återstår är en otrolig kamp, där varje spelare gör sitt yttersta genom att tömma alla sina reserver och lite till, jobbar tillsammans som ett lag och går helt in för seger.

När så slutsignalen går har vi uppnått vårt mål, dvs vi har vunnit matchen, en riktigt tuff match där vi absolut inte fick något gratis. När så vi får reda på ett oavgjort resultat i Hällevadsholm blir glädjen ännu större och vi, Stala Myckleby, slutar med en andraplacering i Bohusläns division 5 och dessutom väntar oss ett kval till division 4!

Jag hoppas att den spelare i Munkedal som fick en riktigt hård boll rätt i huvudet och tvingas lämna planen i ambulans känner sig bättre.

Coach Vennström, vad är det som avgör i dagens match och ger oss i Stala Myckleby segern?
Idag vinner vi helt rättvist för att vi är det bättre laget. Underbart att vi levererar under press och vi kommer in i kvalet med en go känsla.

Beskriv din känsla när slutsignalen går?
En riktigt go känsla när domaren blåser och rapporterna kommer att Henån inte lyckas att vinna. Vi får dock inte glömma att vi bara gett oss själva chansen än så länge, nu gäller det att vi tar den också.


Tack för en riktigt bra prestation i dagens match killar – Ni är superbra!

Nu väntas ett kval för våra herrar. Vi har i och med dagens andra placering i serien fått en möjlighet genom att få biljett till tåget. En lång och tuff resa kommer det bli och hur långt vi når och om vi når ändstationen, som är div 4 fotbollsåret 2016, vet vi inte förrän 7 november.

 



Sandin Dzananovic  

Johannes Stengårds   Mattias Mattsson   Magnus Skoglund   Christoffer Dahlström   Joakim Sandling  

Filip Kaisenborg       Daniel Ivarsson       Alexander Bergström       Lucas Cyrén      

Jonas Westberg

 

AVBYTARE: Tobias Bräckestam, Marcus Olsson, Jesper Frykberg


Munkedals IF - Stala IF / Myckleby IK  1-2 M�lskyttar
 64' 
 0-1 
 Magnus 
 Sandin  
 67' 
 0-2 
 Daniel 
 Alexander  Frispark
 70' 
 1-2 
 Munkedals IF 
 

Annelie  2015-10-04

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa