4-0
 (3-0)

Skön seger

Den sura eftersmaken ifrån förra veckans match har idag ersatts av blodsmak för idag var det dags att visa hörntänderna och visa vad vi duger till.

Vi tar tag i taktpinnen direkt och det syns ganska så snart att håller vi upp tempot i matchen kan det bli en rolig eftermiddag.

10 minuter in i matchen har vi ett fint uppspel som avslutas genom att Henke slår in bollen till Niclas som nickar in 1-0.

Två minuter senare spelar Dahlström Björn som sätter 2-0.

Efter halvtimman spelad blir Alexander fälld strax utanför straffområdet. Han tar själv hand om frisparken och sätter den snyggt i nät och vi leder med 3-0 i halvtidsvilan.

10 minuter in i andra halvlek blir Niclas fälld i straffområdet och Alex sätter säkert straffen och vi leder med 4-0.

I andra halvlek håller vi inte uppe tempot riktigt och även om vi skapar väldigt mycket chanser så hänger målprotokollet inte riktigt med. Väderförhållandena, med en stunds otrolig störtskur, är heller inte riktigt med oss och det slutar med en säker vinst med 4 härliga baljor.

Jag avslutar genom att fråga Coach Vennström om hur han ser på dagens prestation?
Jag tycker vi gör en helt okej insats. Speluppbyggnaden var betydligt bättre denna matchen men vi har en del att jobba med sista tredjedelen.

Nu på fredag är det ytterligare ett derby, denna gången mot Morlanda. Laget har haft det svårt med derbyn, framförallt under hösten. Hur planerar du veckan inför fredagens match?
Vi kör på som vanligt i veckan och gnuggar vidare.