8-0
 (4-0)
IFK Valla

Fotbollsgodis med härlig segersötma

Sista lördagen i juni är det dags för serien att vända och vi välkomnar IFK Valla till Lövängen. Med anledning av vår seger i onsdagsmötet, var ett revanschsuget lag att vänta.

Stala Myckleby tar tag i taktpinnen redan från start och idag finns det ett lag på planen och det är det med gulsvartrandiga tröjor, som är helt dominanta.

Efter 8 minuter spelade slår Sandin en kross till Tobbe som löper sig fri på högerkanten och slår in bollen till Dahlström som inleder målkalaset med 1-0.

4 minuter senare kommer en fin boll ifrån Bergström som gör att Magnus blir ensam med målvakten. Magnus skjuter och målvaktens retur passar han sedan kyligt in till en fri Sandin som sätter 2-0.

3 minuter senare slår Angelo en boll över Vallas backlinje där Magnus i kampen mot deras målvakt hinner först och vackert lyfter över målvakten och 3-0.

Efter dryga halvtimman passar Tobbe till Angelo som blir fri med målvakten, fintar honom och rullar säkert in 4-0, ett resultat som står sig till halvtidsvilan.

I andra halvlekens 9:e minut slår Tobbe bollen till Angelo som än en gång kommer fri med målvakten men denna gången passar han in bollen till Magnus som sätter 5-0.

Efter kvarten spelad kommer Sandin fri och får iväg ett skott som Magnus fullföljer mot bakre och nu leder vi med komfortabla 6-0

5 minuter senare passar Tobbe Jesper som får till en superträff rätt i krysset och 7-0.

85 minuter spelade och dagens assistkung Tobbe är i farten igen. Han slår in bollen framför mål där en Vallaförsvarares försök att rädda bollen gör att den rullar in i mål, vilket ger slutresultatet 8-0.

Ja inte mycket mer att säga än att idag var det mycket som gick riktigt bra och det är en klasskillnad mellan de båda lagen på planen. HÄRLIGT KILLAR!

Idag ställer jag frågan till coach Vennström om hans syn på matchen och vad som gör det möjligt att det med 3 dagars mellanrum kan bli 2-1 ena matchen och 8-0 andra:
Vi fick utdelning på våra chanser idag och vi var betydligt hetare än våra motståndare denna matchen.

Någon speciell eller något speciellt som du vill uppmärksamma i dagens match?
Hela laget gör en bra insats och defensivt har vi tagit stora kliv de senaste matcherna. Tycker Henke var riktigt bra idag.

Bilder från matchen finns på Stala IF:s facebooksida.