Lövängen 2015-06-16
0-0
 (0-0)

Mållöst på Lövängen

Tisdagen den 16 juni och Stala Myckleby gör spelmässigt en fantastisk första halvlek som i stort sett enbart bedrivs på Svarteborgs planhalva.

Ett litet krux bara, fotboll går ut på att göra mål och just mål var i denna match vår akilleshäl. Trots att vi skapade otroligt många lägen och i ett av fallen hade helt öppet mål så vill bollen inte in!!

Detta skapar frustration men vi håller upp det bra även i andra halvlek även om matchen här är jämnare.

Så när slutsignalen går och matchen fortsatt är mållös så känns det tungt att ”bara” få med sig en pinne.

Vi fokuserar på glädjeämnena och riktigt roligt att vi håller nollan andra veckan i rad.

Frågar coach Vennström, såhär ett par dagar efter matchen:
Frustrerande att ha ett sådant övertag och inte få in bollen, hur är din syn på matchen?
Vi har ju fullständig kontroll på första halvlek och skapar riktigt bra chanser. Tror ingen hade klagat om vi hade haft en 3-0 ledning i paus och på så sätt redan där ha "dödat" matchen.

I andra skapar vi inte lika heta chanser, men tillräckligt för att vi skall kunna göra mål och ta tre pinnar, men men. Positivt är att vi vågar spela fotboll och håller nollan, mindre bra är att vi missar otroligt många bra lägen.

Vi blickar framåt och nästa match är mot IFK Valla borta och därefter vänder serien. Kommer du förbereda laget något speciellt inför denna match?
Vi kommer förbereda oss som vanligt med skillnaden att vi kommer att träna på konstgräs innan matchen på onsdag. IFK Valla är en tuff motståndare och det gäller att vi kommer upp i nivå.