Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herr A: Seriespel Div 5
Stala IF / Myckleby IK
4-4
 (2-2)
Munkedals IF
Ängö Schakt Arena 2015-04-17
Herr A: Seriespel Div 5
Stala IF / Myckleby IK
4-4
 (2-2) 
Munkedals IF
Ängö Schakt Arena 2015-04-17

 

Många mål i seriepremiären

Seriepremiär och det känns lite pirrigt och spännande! Nu har vi gått igenom en nästan 4 månaders lång försäsongsträning och vi har alla tränat hårt i väntan på denna dag. Visst är det underbart att träna men det är matchen som är bonusen för vårt arbete, så det känns härligt att serien äntligen är igång!

Dagen till ära tar vi emot Munkedals IF, ett på förhand favorittippat lag, så en tuff uppgift redan från start.

Vi startar positivt och finner bra och varierade lösningar både offensivt och defensivt. Efter 24 min är vi med på en snabb frispark till Tobbe som springer ifrån sin försvarare, viker in och slår in bollen hårt framför mål där Hellohf kommer flygande och slår upp bollen i nättaket och 1-0.

Det känns bra och vi fortsätter att skapa lägen och jobbar på bra samtidigt som vi håller relativt bra koll på de två spelarna i Munkedal som behöver extra bevakning.

Strax innan halvtidsvilan blir det ett par galet händelserika minuter som startar med att vi släpper retur på ett skott ifrån Munkedal, det blir lite flipper och stök framför mål och de kvitterar 1-1. Minuten senare kommer vi fram på vänsterkanten, Alexander slår in en boll som studsar via någon blå spelare och in i mål och vi leder igen. Ack den glädje som varar för i nästa anfall nickar Munkedal in ytterligare en kvittering och det står 2-2 i halvtidsvilan.

7 minuter in i andra halvlek blir vi bortspelade via ett väggspel och trots att Olliver räddar första skottet är de med och slår in returen och 2-3.

Efter detta är det Stala Myckleby som har en stark period där i stort sett allt spel bedrivs på Munkedals planhalva och man känner vädringen av en kvittering MEN så kommer dagens gigant i Munkedal, Erik Andreasson, en bit snett utanför straffområdet och får till en kanon i bakre krysset. Ett riktigt fint mål måste erkännas, förmodligen efter seriens slut en av nomineringarna till årets mål för Munkedal. Ja nu blev vi lite tagna, det står 2-4 och trots att vi talat om att Erik måste uppvaktas lite extra har han nu gjort alla 4 mål.

Våra gula spelare på planen har dock bestämt sig, klart vi skall kämpa in i det sista och det är mycket Stala Myckleby nu och med tanke på kampen mot klockan blir det ibland lite otåligt.

Efter knappa kvarten kvar, ytterligare ett fint anfall där Tobbe kommer fri på högerkanten med många inne i boxen och Angelo får bollen, dribblar runt lite och avslutar in i mål och 3-4.

Med 4 minuter kvar ger efterspelet av en frispark från Alex att Sandin får på ett skott som går till Daniel som slår in bollen och vi har kvitterat till härliga 4-4.

Händelserika sista minuter med chanser åt båda håll där det i sista sekundrarna är helt galet kalabalikt framför Munkedals mål men bollen vill bara inte in, så slutresultatet blir 4-4 vilket ger oss årets första poäng.

Såhär dagen efter ställer jag 4 snabba frågor till coach Vennström:
Hur kändes det innan matchen?
Innan matchen kändes det bra. Lagom nervöst och en bra laddning. Vi märkte av lite premiärnerver på killarna och valde att spela lite enklare tills matchen satte sig.

Lite kalabalik de sista två minutrarna i första halvlek, vad fick spelarna höra i halvtidsvilan?
I halvlek pratade vi om att höja tempot och passningstempot. Nerverna hade släppt och att vi skulle våga rulla mer boll. Sen att vi skulle vara mycket hetare i egen box och hålla koll på deras nr 9.

Ett poäng mot seriefavoriterna Munkedal, hur vill du sammanfatta matchen?
Det är oerhört starkt att vända ett 4-2 underläge med kvarten kvar, samt att vi gör det med vår spelidé. Killarna gör ett bra jobb i 90 minuter, men att släppa 4 mål på hemmaplan är långt ifrån okej. Munkedal är giftiga och kommer säkert ligga med i toppen, vi är dock det bättre laget i matchen, men det är målen som räknas.

Någon specifik spelare du vill uppmärksamma?
Jag väljer att hylla laginsatsen. En stark moral att vända underläget samt att vara cm från att trycka in segermålet.

Jag vill gärna avsluta med att det är wxtra roligt att se så många av våra supportrar som stöttar oss och jag tror nog att vi bjöd på en relativt underhållande match. Visst finns det saker att jobba på, galet vore annars, men nu har resan börjat och vi skall göra vårt bästa på att bli så bra som möjligt och se till att ha riktigt roligt på vägen.

Foton från matchen finns på Facebooksidora för Stala IF och STO Fotbollsblogg

 



Sandin Dzananovic  

Alexander Hellohf   Christoffer Dahla Dahlström   Angelo Malesic   Mattias Mattsson   Tobias Tobbe Bräckestam  

Alexander Bergström       Oscar  Bergström       Daniel Ivarsson       Henrik Henke Samuelsson      

Olliver Kindemo

 

AVBYTARE: Anders Antonsson, Filip Kaisenborg, Magnus Skoglund, Marcus Olsson, Joakim Sandling


Stala IF / Myckleby IK - Munkedals IF  4-4 M�lskyttar
 24' 
 1-0 
 Hellohf 
 Tobbe  
 43' 
 1-1 
 Munkedal Erik Andreasson 
 
 44' 
 2-1 
 Alexander B 
 ?  
 45' 
 2-2 
 Munkedal Erik Andreasson 
 
 52' 
 2-3 
 Munkedal Erik Andreasson 
 
 70' 
 2-4 
 Munkedal Erik Andreasson 
 
 75' 
 3-4 
 Angelo 
 Tobbe  
 86' 
 4-4 
 Daniel 
 Sandin  

Annelie  2015-04-18

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa