Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Dam A: DM DM
Tjörns TDFF
2-5
 (2-2)
G-S Orust FC
? 2015-03-21
Dam A: DM DM
Tjörns TDFF
2-5
 (2-2) 
G-S Orust FC
? 2015-03-21

 

Årets stora Ö-drabbning

I strålande solsken och kraftig blåst styrde vi biltåget till Sparbanksvallen på Tjörn för att ta oss an våra grannar i sista gruppspelsmatchen i DM.

Första halvlek (2-2)
Vi har den senaste tiden arbetat en hel del med uppspel och hur vi ska ta oss till bra anfallslägen med rättvända mittfältare. Det var väl där vi hade tänkt att lägga mest fokus inför matchen i alla fall. Nu var det juh dock så att vi hade ett motstånd som var betydligt mer taggat på match och med vinden i ryggen pressade oss hårt på egen planhalva inledningsvis. Vi blev ruskigt passiva och tappade gång på gång boll i uppspelsfas. Trots att vi tar ledningen tidigt genom Karin så dröjer det inte länge innan vi börjar bli väldigt frustrerade på bristen av kvalité i vårt passningsspel. Tjörn kan rättvist kvittera på ett friläge från halva plan efter en blunder från vårt försvar. Julia Skoglund ger oss återigen ledningen på ett välplacerat skott strax utanför straffområdet. Glädjen blir dock kortvarig då hemmalaget återigen kan kvittera, denna gång på frispark. Vi får överlag väldigt lite att stämma under de första 45, positivt var dock att vi hittade bra trianglar på högerkanten vid ett flertal tillfällen och kunde med hjälp av lite väggspel komma till vettiga anfall på högerflanken. Vi hittade även endel uppspel på felvänd forward som i sin tur hittade tillbaks till rättvänd mittfältare, dessvärre hade vi lite för dålig precision i djupledsbollarna därefter för att vi skulle få någonting ut av det.
Det var tydligt att Tjörn var betydligt mer hungriga på den här vinsten och krigade med stort hjärta i första halvlek. Något som vi hade lite för stora problem med.

Andra halvlek (2-5)
Det var väl inte direkt några muntra miner i omklädningsrummet i halvtid men lite blåbärssoppa från mamma Skoglund piggade förstås upp. Vi går igenom lite situationer men ändrar inte på något större förutom inställning till de sista 45. Både Linnea och Maja byttes in från start i andra och vi gick ut med en helt annan energi och kvalité i spelet. Hemmalaget mattades rätt fort i motvinden och sista halvleken blev en rätt ensidig tillställning. Vi löser ett betydligt bättre spel på egen planhalva vilket leder till ännu bättre uppspel och stora ytor att spela boll på. Maja som kom in på vänsterkanten fick oceaner av yta och kunde gång på gång löpa sig till fina lägen i djupled. Jennie kunde ge oss ledningen assisterad av Rebecca och nu är vi inne i särklass matchens bästa period. Vi skapar mängder med lägen och hittar ofta tillbakaspel på rättvända mittfältare. Linnea som kommit in på mitten försöker gång på gång vända spel från höger till vänster eller tvärtom och hemmalaget går på knäna i försvarsarbetet. 2-4 målet är matchens stora behållning för våran del. Vi hittar först ett uppspel på felvänd mittfältare, tillbaks till rättvänt försvar, vidare upp på felvänd forward, tillbaks på rättvänd mittfältare och sedan en djupledsboll i vinkel ut på vänsterkanten till Maja som spelar in bollen centralt. Den hamnar efter några touch hos Linnea som kan lobbskjuta in den. Härligt att se att vi får utdelning på det som vi tränat på under veckan.
Andrea kan sedan fastställa resultatet med ett inläggsskott som blir helt otagbart för hemmakeepern. Tjörn stod för en bra insats idag och gav oss nog en betydligt hårdare match än vad många på förhand hade trott. Vi kommer inte alls upp i standard de första 45 men avslutar desstå bättre andra halvlek. Halvpressen fungerade väldigt bra idag och det känns väldigt tryggt inför den stundande seriepremiären om mindre än en månad!

Bäst i G-S idag:

3p Julia.S
2p Linnea
1p Hanna.O

 



Hanna S  

Karin F   Cornelia H   Carro O   Jennie S   Julia S  

Rebecca H       Victoria D       Lisa L       Andrea S      

Hanna O

 

AVBYTARE: Maja.J, Linnea.O


Tjörns TDFF - G-S Orust FC  2-5 M�lskyttar
 5' 
 0-1 
 Karin From 
 Hanna Stengårds  
 16' 
 1-2 
 Julia Skoglund 
 Karin From  
 ' 
 2-3 
 Jennie Sandberg 
 Rebecca Holmberg  
 ' 
 2-4 
 Linnea Olsson 
 Maja Johansson  
 ' 
 2-5 
 Andrea Segerlind 
 Hanna Stengårds  

Martin Hagström  2015-03-23

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa