Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Dam A: DM DM
Bullarens Goif
1-7
 (1-3)
G-S Orust FC
? 2015-03-14
Dam A: DM DM
Bullarens Goif
1-7
 (1-3) 
G-S Orust FC
? 2015-03-14

 

Årets första vinst!

Ett strålande solsken mötte oss när vi rullade iväg för att ta oss an Bullarens GOIF i DM lördagen den 14/3.

Tjejerna va hungriga på en vinst efter en rätt trevande start på matchsäsongen 2015 och även om vädret var kanon kunde våra egna förutsättningar vart aningen bättre då vi till match inte hade någon keeper. Detta löste vi dock genom att Hanna.S och Carro ställde sig varsin halvlek och gjorde så med bravur.

Första halvlek: (1-3)
Vi inleder matchen piggt och med ambitionen att spela en betydligt bättre fotboll än sist. Hemmalaget överraskar oss dock med ett rätt udda försvarsspel då dom ställde upp väldigt koncentrerat med hela laget runt mittlinjen och satte ingen större press på vår backlinje vilket verkligen bjöd in till att lägga djupledsbollar över Bullarens försvarslinje. Det tog inte så lång tid innan vi började utnyttja detta faktum och redan efter 5 minuter kan vi ta ledningen genom Jennie snyggt framspelad av Joanna från sin högerkant.
Hemmalaget som är känt för att aldrig ge upp gjorde inte heller så utan kvitterade i stort sätt omgående. Bollen studsar över ena mittbacken och en påpasslig forward kan lobba in bollen över Hanna.

Det kändes förstås onödigt att släppa in hemmalaget på en gång men att vi skulle släppa nån balja idag kändes rätt oundvikligt med tanke på den korta förberedelse våra rookie målvakter genomgått inför match. Nu följer dock en lite sämre period från vår sida. Hemmalaget är fortfarande pigga och börjar nu sätta lite högre press. Vi rullar boll lite långsamt vissa gånger och har problem att transportera boll mellan kanterna. Hanna får revanschera sig lite med en riktigt fin dubbelräddning på ett friläge som hon förvisso själv bjuder in till genom att först rusa ut på en långboll sedan stanna upp och backa tillbaks in i mål (numera en s.k patenterad Stengårds)
Bullaren tröttnar dock rätt snart och vi kan återta momentum. I 23e matchminuten ger Jennie oss åter ledningen på ett friläge serverat av Linnea. Vi skapar rätt mycket framåt under en period nu men har inte riktigt flytet i målskyttet. Hemmakeepern var dessutom väldigt duktig och stod för ett par riktigt fina ingripanden. På Linneas vänsterskott i 37e matchminuten var hon dock chanslös. Linnea fick bollen på rull strax utanför straffområdet och lobbsköt mycket kontrollerat in i det bortre krysset.


Andra halvlek (1-7)
I halvtid är vi relativt nöjda med insatsen de första 45, det finns alltid saker att göra bättre och en av dessa var press-spelet som behövde förbättras inför andra. Vi blev lite ivriga i vår halvpress och kom väldigt högt upp i banan vilket resulterade i en för stor yta att täcka upp för mittfältarna och det kunde hemmalaget utnyttja vid ett par tillfällen. Vi rättade till detta och i andra halvlek såg det betydligt bättre ut. Vi gjorde ett målvaktsbyte och Carro tog plats mellan stolparna. Även Lisa kom in i halvtid till förmån för Joanna. En heltaggad Hanna inleder målskyttet i a.h, assisterad av Jennie gör hon inga misstag på sitt friläge utan kan säkert lägga in bollen bakom en utrusande målvakt. Hanna hinner göra ett mål till även denna gång assisterad av Jennie innan Karin kan avsluta dagens målskytte med två baljor. Spelmässigt tycker jag vi gör en bra andra halvlek. Vi ligger rätt i positioner och gör det väldigt svårt för hemmalaget att komma till bra uppspel. Sen att det blir väldigt mycket djupledsspel denna match ser jag inte heller som en nackdel. Det var mer ett resultat av hur Bullaren spelade försvarsspel än något annat. Vi släpper till några riktigt farliga lägen mot slutet men det är helt och hållet på individuella misstag och såna är också svårt att undvika. Carro får hålla nollan och därmed vinna målvaktskampen trots att hennes största bedrift var att springa rakt in i stolpen.

Skönt med en vinst och alltid trevligt med mycket mål!

Bäst i G-S idag:

3p Jennie
2p Julia.O
1p Rebecca.H


 



Jennie S  

Karin F   Linnea O   Carro O   Joanna   Corre  

Maja J       Vickan       Julia S       Julia O      

Hanna S

 

AVBYTARE: Lisa, Rebecca


Bullarens Goif - G-S Orust FC  1-7 M�lskyttar
 5' 
 0-1 
 Jennie 
 Joanna  
 23' 
 1-2 
 Jennie 
 Linnea  
 37' 
 1-3 
 Linnea 
 
 50' 
 1-4 
 Hanna.S 
 Jennie  
 60' 
 1-5 
 Hanna.S 
 Jennie  
 65' 
 1-6 
 Karin 
 Linnea  
 77' 
 1-7 
 Karin 
 
 ' 
  
 

Martin Hagström  2015-03-16

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa