11-0
 (5-0)

Härlig säsongsavslutning för våra Damer i Div 3.

Seger i storm med 11 -0 och en skytteligavinnare i Div 3.

Vi har bestämt oss för att göra en kanon höstsäsong och det kan vi hålla med varandra om att vi gjort. Ingen kan nog skylla på dagens storm gällande resultatet. Första halvlek vinner vi med 5-0 i stark medvind och andra halvlek vinner vi med 6-0 i stark motvind. Innan matchen repeterade vi hur vi spelar- denna match hade vi tre duktiga flickspelare med oss- och hur vi skall förhålla oss till vind, konstgräs och våra motståndare. ALLA gick sedan ut och gjorde jobbet.
Linnea och Caroline fungerade som ett perfekt mittlås – bollen nådde oftast inte våra mittbackar. Hanna höll nollan i mål och styrde med kommunikation-i den mån det nu gick i stormen. Våra yttermittfältare gjorde precis som vi sagt och många var med i anfallsspelet ända in i boxen även om Hanna S då och då löpte igenom, hamnade i friläge och sköt rakt på målvakt eller utanför . Men det gör inget Hanna för Du satte fyra och vann skytteligan för denna divisionen. Stort Grattis.
Linnea startar målkavalkaden i 8:e minuten genom att skruva in en hörna i bortre krysset och sedan öste vi på.
8 min Linnea hörna, 11 min Hanna S,15 min Hanna S straff, 25 min Emma R, 31 min Hanna S, 53 min Maja, 56 min Emma R, 65 min Lina, 75 min Hanna, 77 min Maja och 80 min Emma R.
Assister idag kommer ifrån; Carro 1, Linnea 2, Julia 1,Lina 2 och Hanna S 3.
Härligt att konstatera i anfallsspelet; Vi har 5 olika målgörare och vi har assist från mittbackar och balansspelare.
Härligt att konstatera i försvarsspelet; Det fungerar lika bra på alla positioner trots stark motvind och medvind- för alla vet vad och hur det skall göras!
Ett extra tack till våra flickor från 16 års laget: Lisa, Filippa och Miranda som förstärkte vår backlinje denna dag.