3-0
 (1-0)

Tung förlust!

Årets viktigaste match med två lag, Lysekils FF mot Stala Myckleby, där båda startat hösten i uppförsbacke där resultaten inte gått vår väg.

En jämn match där man kort kan säga att båda lagen har en halva vars av första halvlek, som inleds med visst övertag av Lysekil som också i 19 minuter kommer fria och skottet går i ribban och studsar strax innanför mållinjen och 1-0 men avslutas med övertag av bortalaget Stala Myckleby och i halvlek hade ett oavgjort resultat varit rättvis.

Andra halvlek startar jämn men när LFF gör 2-0 genom en fin hörnvariant med skott utifrån efter kvarten spelad blir det inte detsamma utan Lysekil blir det bättre laget.

När så vi i slutet av matchen försöker anfalla kontrar Lysekil och gör i slutsekunden slutresultatet 3-0.

Otroligt tung förlust för ett lag som just nu saknar självförtroende - Men vi ger inte upp, snart måste det vända!

Positivt idag var att Rasmus gör en riktig bra insats i målet, med många bra räddningar samt Anders timing i brytningarna.