IFK Valla
2-1
 (2-0)

Bra andra halvlek

Efter vår bleka insats mot Strömstad förväntade vi oss ett taggat S/M idag. Tyvärr startar vi väldig trevande och får inte igång något riktigt spel och det såg ut som mot Strömstad i stora delar i första halvlek. Undantaget idag var yrvädret Filip Kaisenborg som med sin fart oroade Valla hela tiden. Ett tidigt bortdömt offsidemål för oss blev istället 1-0 till Valla efter ett tveksamt ingripande där Jonas hamnade på fel stödben och bollen letade sig retsamt in i mål efter 6min. Valla har sedan övertag mot oss och gör ett vackert mål i 40min där de trycker in bollen från sin högerkant på en omställning och i boxen kommer de i fart och trycker in bollen. Andra halvlek kommer ett nytt S/M in på plan och tar över matchen och rättvist reducerar Magnus på en nick i 57min och nu är det S/M för hela slanten. Tyvärr lyckas vi inte få in kvitteringen som hade varit ett rättvist resultat där lagen styr varsin halvlek. Vi tar med oss andra halvlek och laddar inför Smögen borta redan nu på Onsdag.