Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herr A: Seriespel Div 5
Henåns IF
1-1
 (0-0)
Stala Myckleby
Ivars Färg Arena 2014-07-02
Herr A: Seriespel Div 5
Henåns IF
1-1
 (0-0) 
Stala Myckleby
Ivars Färg Arena 2014-07-02

 

Årets bästa match avslutar vårsäsongen

Den första onsdagen i juli, sista seriematchen för vårsäsongen, sol, grön gräsmatta, derby, dubbelmöte och ett otroligt revanschsug mot serieledande Henåns IF. Ja visst är det underbart med dessa härliga förutsättningar.

Det var ett helt annat Stala Myckleby som spelade på planen idag jämfört med förra onsdagen, idag spelar vi bollen fint mellan de gul/svarta, vinner dueller, träffsäkerhet där passningar kommer dit de skall och skapar lägen men framförallt är det ett lag som visar VILJA och det är ”mina” gul/svarta killar och efter första halvlek känner jag som ledare stolthet.

Under hela första halvlek är det i stort sett ett lag på planen, gul svart till färgerna, och att Jonas inledningsvis behöver göra ett par riktiga kvalitetsräddningar försvinner i glömska.
Förbättringspotentialen är dock avsluten, där vi är tveksamma och inte 100% resoluta och snöret som man ofta tror att bollen går via, eftersom passningarna går genialt, måste ha varit lite för kort och inte räckt mer än hälften in i Henåns straffområde.

Andra halvlek startar inte optimalt för oss utan i de första inledande tjugo minutrarna är det Henån som för spelet. Mattssons försök att, i 58:e minuten, påvisa för ett för dagen duktigt domarteam lett av Kjell Johansson, att Henånsspelaren filmar hjälper föga. Jonas gör en kanonräddning på frisparken som slås men ack våra försvarare är inte med på returen utan där kommer två vita spelare, varav en tar hand om bollen och Henån leder lite överraskande med 1-0.

Stala Myckleby jobbar sig in matchen och nu visar spelarna både hjärta och lagmoral och spelet utjämnas för att sedan åter igen tas över av de gul-svartrandiga och chanserna radas upp där Magnus skott där Filip sånär får in returen i borte är den vassaste som ger ett sus i publiken.

När det återstår 12 minuter av matchen kommer Filip förbi på vänsterkanten och slår in bollen framför mål, bollen räddas av en vit hand och straffsparken är ett faktum, som Henke säkert sätter och kvitteringen till 1-1 känns otroligt skön.

Även om man som ledare idag känner att 3 poäng vore det mest rättvisa och Henån måste känna sig otroligt nöjda med 1 pinne måste man inse att bollen är rund och ett poäng är ett poäng.

Vi gör förmodligen årets bästa match idag och visar otrolig vilja, lagmoral och hjärta! Det skall vi ta med oss in i sommarvilan för att sedan fortsätta rida på till hösten.

Tack för uppvisningen ikväll grabbar! Det är med stolthet jag önskar er en välförtjänt ledighet och ger er alla en stor sommarkram!

 



Björn Wallberg   Alexander Alex Hellohf  

Bruke Abrham   Anders Antonsson   Mattias Mattsson   Tobias Tobbe Bräckestam  

Edward Olsson       Henrik Henke Samuelsson       Kristofer Koffe Ericsson       Lucas Cyrén      

Jonas Westberg

 

AVBYTARE: Magnus Skoglund, Filip Kaisenborg, Marcus Olsson, Kristian Larsén, Örjan Johansson


Henåns IF - Stala Myckleby  1-1 M�lskyttar
 58' 
 1-0 
 Henåns IF 
 
 78' 
 1-1 
 Henke 
 Filip (slår bollen )  

Annelie  2014-07-03

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa