1-2
 (1-1)
IFK Valla

Jobbig förlust

Det blev uddamålsförlust mot Valla. Valla startar något piggare än oss men efter 10 minuter jobbar vi oss in i matchen och har allt mer boll. Allt såg bra ut och vi skapar några halvlägen men är inte riktigt beslutsamma i sista tredjedelen av plan. En situation i 18:e minuten där vi kommer lite fel in i duellen får Valla en straff. Jonas gör en kanonräddning och vi kan förstå hans frustration när inte kompisarna är vakna och hjälper till att rensa så Valla kan slå in sin retur. Vi fortsätter jobba på och får tillslut utdelning på ett inspel där Hellohf hinner före målvakten och förlänger till Tobbe som nickar in bollen i 27:e minuten. 1-1 står sig halvleken ut vilket är ett rättvist resultat sett till spel och chanser. Samma typ av matchbild i andra halvlek, båda lagen något avvaktande och släpper till väldigt lite chanser. Som matchbilden såg ut så var det ganska logiskt att det skulle bli en fast situation som avgjorde denna match. Valla får en hörna och i kalabaliken så trycker Valla in vinstbollen. Tyvärr för vi inte med oss någon poäng idag trots en hyfsad forcering på slutet. Valla såg riktigt tröttkörda ut men orkade stå emot tiden ut. Vi gratulerar Valla till vinsten och tar nya tag.