(1-0)
Lysekils FF

Wow!

Onsdagsmatch på Ängevi för vårt gulsvarta lag idag, där vi möter de för dagen vitklädda Lysekils FF.

Det känns oroväckande komfortabelt inledningsvis och vi har mycket yta på framförallt innermittfältet och har väldigt tidigt ett par otroligt fina lägen och det skulle kunna ha stått både 2 och 3-0 redan efter kvarten spelad.

Vi börjar bli lite bekväma och släpper lite på det hårda jobb som krävs och släpper således in Lysekil lite i matchen.

34 minuter in visar Bruke, via en passning ifrån Sandin, än en gång styrkan att hålla bollen och sin geniala vänsterdoja och får på en strut i bortre krysset från nästan 25 meters håll och vi leder med 1-0.

En missad rensning, 5 minuter in i andra halvlek, ger LFF en gratischans och kvittering till 1-1.

Nu har vi en spännande halvtimma av spel åt båda håll. Stala Myckleby är det bättre laget som hotar mest men Lysekil är absolut inte ofarliga och det är lite för ofta våra egna passningsmisstag och beslut som ger våra motståndare deras lägen.

Med dryga kvarten kvar att spela slår Marcus en rullande boll till Filip som löper längs vänsterkanten, rundar sin motståndare, riktar in sig mot målet och slår in bollen, som via en studs mot en vit försvarares ben går rätt in mål och vi superleder med 2-1.

De gul-svartas jobb är nu att säkra vinst och 3 poäng och trots att det finns några trötta ben på planen, gäller det att kämpa hårt. När så Niclas passar Tobbe som springer ifrån sin motståndare och är fri med målvakt tror vi alla att nu gör Tobbe mål men ack han gör det oväntade, genom att istället ädelt servera en passning tillbaka Niclas, som ångat med i löpningen och Niclas fastställer slutresultatet 3-1 genom att lätt rulla in bollen i mål.

Riktigt härlig match idag där det kändes som vi hade för mycket övertag mot ett topplag i serien för att det skulle vara sant.

Vi är riktigt bra om vi bara vill grabbar, så nu fortsätter vi från denna nivån för vi har mer att ge – FORCA!