Lövängen 2014-05-16
2-1
 (1-1)

Det blev en härlig seger!

Idag gör vi en riktigt fin insats. Känns väldigt skönt att se samtliga göra ett stort jobb på plan och vi vinner absolut helt rättvist. I första halvlek är matchen relativt jämn och 1-1 i halvtid får ses som rättvist. Vi kunde nästan tagit copy paste på målet som Bruke gjorde mot Gilleby, idag upprepar han sin fantastiska bedrift och smeker in 1-0 i bortre krysset från 16 meter. Tyvärr dröjer det inte länge innan vi släpper in mål på en hörna och det är kvitterat (fast situation igen). I andra halvlek tar våra killar över tillställningen och Koffe får en fin boll som han ensam mot Thylen sätter säkert i högra nedre hörnet. Efter detta kontrollerar vi matchen fullständigt och vi hade flera chanser som kunde resulterat i mål och punkterat tillställningen men det kändes ändå ganska tryggt idag. Tycker att vi som lag lyfter oss varje match och det börjar se riktigt bra ut. Längtar redan efter nästa helg då det är dags för nästa derby mot Morlanda.