IK Svane
4-2
 (1-1)

Bra insats räckte inte

Detta blev en match där det mesta gick emot våra tappra herrar. Efter 12 minuter fick Robin en fin boll att jobba på vann kampen mot sin back och placerade in bollen, smakstart!. Tyvärr skadar sig Robin i denna situation och tvingas utgå. Under första halvlek står vi helt rätt i våra positioner och Svane har väldigt svårt att skapa några klara chanser på oss, men efter 21 minuter lyckas de skaka fram en hörna som de lite för enkelt får nicka in och 1-1 står sig halvleken ut. Vi startar bra även i andra halvlek och det känns som om vi får matchen dit vi vill. Då kommer en omställning där ett inspel kommer från kan och vi missar markering på bakre yta där Mikael Karlsson från Svane trycker in bollen. Vi fortsätter jobba på men tyvärr är inte detta vår dag, Svane får en hörna som oturligt tar på vår spelare och retligt studsar i mål. Vi lyckas reducera till 3-2 i 55min genom Björn som höll sig framme men tyvärr kommer strax härefter ett horribelt domslut som drar ner rullgardinen denna afton. Henrik S löper mot boll i kamp med en Svane spelar och trycker till spelaren helt korrekt då väljer domaren blåsa straff ??. Ibland har man faktiskt rätt att ifrågasätta. Jag tror nog att även Svanespelarna tyckte att det var ett väldigt konstigt domslut. Nåväl summa sumarum, vi gör en helt klart godkänd insats och är med hela matchen ut. Utan skador och konstiga domslut så kunde denna tillställning slutat hur som helst.