1-0
 (1-0)

3 viktiga poäng

Ytterligare en hemmamatch, första fredagen i maj o h Stångenäs AIS lag 2 gästar Lövängen.

Hemmalaget startar starkt och vi radar upp lägen. Ett av dem kommer i ett fint anfall, efter 11 min, genom att Bruke slår fin boll ut på vänsterkanten där Tobbe kommer ångande, löper fri, går inåt i banan och slår in bollen framför mål, lite studs och Lucas, kommer mot bakre och slår fint in bollen och vi leder med 1-0 😃.

Efter detta skapar vi en del, bland annat ett par nickar av Stubbe som vi önskat slutat annorlunda men inga ytterligare mål. De röda SAIS jobbar på, ger sig inte och Jonas får göra mer än ett kvalificerat målvaktsingrepp, varav en superräddning på mållinjen, när vi slarvar i markeringar. Henke räddar också en farlig boll. Vi leder dock i halvleken med 1-0.

Andra halvlek är en ganska så sömnig tillställning, där de gul svarta inte presterar på topp men Jonas är på hugget och har spikat igen och blir således rättvist utsedd till matchens lirare.

Även om vi inte kommer upp i nivå idag, vinner vi och får med oss 3 viktiga poäng och det är en styrka i sig!