3-1
 (3-0)

Seriepremiär där vi är inblandade i alla mål

Annandag Påsk, äntligen seriepremiär, belöningen för 3,5 månads försäsongsträning och dagen till ära ett kanonväder med en fantastiskt fin gräsplan på Hamburgsund och med många härliga tillresta supportrar. Superlativen och förutsättningarna kunde inte bli bättre.

Vi får en mardrömsstart, där vi redan efter 4 min, utanför straffområdet, får till en kanonrensning, som tyvärr studsar så hårt på en moståndare att bollen ändrar riktning och flyger in mål. Enbart otur och inget att göra, så vi jobbar på och har det mesta av bollinnehavet, dock utan att skapa några direkta farliga lägen.

När vi sedan, i både 26 min och 40 min, missbedömer kommunikation och passning är en blå spelare på hugget och kommer i båda lägena fri med målvakten och i halvtidsvilan ligger vi under med hela tre mål.

Visst känns det bedrövligt men i andra halvlek går våra gul-svarta spelare ut med en helt annan inställning och det ser ut som om de har bestämt sig för att vi inte skall ge oss! De jobbar och sliter och spelar lite rakare och det mesta av spelet bedrivs på Hamburgsundssidan. Vi skapar dock alltför få riktigt farliga lägen.

När Filip, i 85:e minuten, ångar fram på vänsterkanten blir det en fällning som stoppar honom och Sandin sätter säkert straffen och befäster slutresultatet 3-1.

Hett tips inför veckan som kommer är att vi kommer träna passningsspel och avslut.

Vi tar med oss den andra halvlekens bestämdhet, inställning och offensiva attityd och kommer igen!