(1-0)
Ödsmåls IK

Härlig seger !!

Torsdagen den 10 april gästade Ödsmål Ängö Schakt Arena för en träningsmatch.

Det är idag en helt annan inställning på våra gul/svarta spelare och stundtals, framförallt under första halvlek, spelar vi riktigt fint och vi ger egentligen inte Ödsmål en chans under hela matchen.

I slutet av första halvlek tar vi ledningen med 1-0 när Tobbe passar Hellohf som nätar.

7 minuter in i andra halvlek får Hellohf bollen av ?? och får iväg ett, självklart välplacerat, skott nere i målvaktens högra stolprot och vi leder med härliga 2-0.

Matchen är punkterad och även om vi i andra halvlek börjar slarva lite, vilket väldigt tydligt märks i vårt spel, är det Ado som sätter slutresultatet 3-0.

Härlig seger och precis som jag visste - NI KAN OM NI BARA VILL!!