Hjärtums IS

I vår egen makt

Söndagen den 9 mars var det åter dags för match, där Hjärtums IS gästar oss i härligt vårväder.

Gott humör på spelare och ledare vid samling och innan match.

När vi, redan efter 4 minuter, får ett mål i baken känns det lite snopet. Det dröjer till 39 minuten då Filip kommer fri och målvakten tvingas fälla honom och det blir straff. Säker reducering genom Bruke och 1-1 står sig till halvtidsvilan.

Dryga 10 minuter in i andra kommer en röd spelare fri och sätter 1-2.

Vi skapar en del avslutslägen, där vi inte vågar oss på avslut och är inte tillräckligt resoluta i vårt spel idag. Med dryga 10 min kvar av matchen sätter Admir hög press, vinner bollen och sätter 2-2.

Trots att det stundtals lyser igenom att vi har de bättre kvaliteterna så visar vi det inte riktigt idag utan alltför många felpass, fel beslutsfattande och egna misstag gör att vi efter full tid har ett oavgjort resultat 2-2.

Det är i och för sig positivt att det ligger i våra egna händer att spela bättre.