8-1
 (1-1)
 2008-05-25

Vi hade i alla fall tur med vädret.

En smakstart och mål redan i första minuten av Hanna assisterat av Laila. Så långt var allt frid och fröjd. Faktiskt var hela första halvleken okey. Vi skapade ett gäng med chanser och hade med lite flyt fått pillat in en till. Och vi borde ha haft en straff när Hanna blev neddragen, domaren blåste åt andra hållet istället. Å andra sidan, hade inte hemmalaget skjutit som ett gäng krattor de första 45 hade Jessi fått det rätt hett mellan stolparna. Nu slutade första halvlek 1-1 och det får vi vara rätt nöjda med.

Andra halvlek vill jag helst glömma. Om avsluten från Stångenäs var lite spridda i första så tog de igen det i andra. Efter sju minuter var det dags för 2-1. I 14 minuten får de en billig frispark och Linda ett knä i aktersalongen efter avblåsningen. På kommande frispark hittade domaren en straff och gav Woddy en varning. Woddy var för övrigt en av de bättre hos oss idag. Målet på straffen punkterade matchen och när de gör 4-1 och 5-1 i 17-19 minuten var det godnatt. Trots det höll vi uppe spelet bra på mittplan men den sista gnistan saknades i närkampspelet.