Undavallen 2014-03-22
9-0
 (3-0)

Rak höger

Lördagen den 22 mars var det dags för andra DM-matchen, denna gången med Herrestad som motståndare på ett blåsigt Undavallen.

Vi får en katastrofstart där vi efter 10 minuter spelade inte riktigt har marginalerna på vår sida och Herrestad leder med två mål.

Trots detta försöker vi och har en del lägesmöjligheter. Dock utan några direkta farliga avslut.

Med dryga 5 minuter kvar av halvleken springer en svart vit yttermittfältare fri och slår in bollen i mitten till ytterligare en som blir fri med målvakten och sätter 3-0.

Ett resultat som håller till halvtidsvilan och jag tror att det i halvlek talades en del om att fokusera på passningar och liga lite närmare och följa försvarsmässigt på ett bättre sätt.

Ack 5 min in i andra sköter vi inte markeringen riktigt och det är 4-0.

Kort därefter har vi ett fint anfall där bollen spelas till en fri Bruke och Herrestad fäller honom ned en frilägesutvisning som resultat.

Vi gör dock lite mycket kortspel, vilket vi inte riktigt, i alla lägen, kan hantera och får vändningar mot oss och Herrestad gör 5-0 och våra spelare tappar modet och det syns framförallt i försvarsspelet där alltför få orkar jobba hemåt och de sista 15 min gör motståndarna ytterligare 4 mål.

En ganska ok första halvlek men ingen bra andra halvlek där vi får jobba på ett enklare spel, ork och en d:a anamma

Vill ändå avsluta med något positivt. Idag gör en duktig, ung spelare A-lagsdebut i tävlingssammanhang. Joakim Sernemar Sandling, enbart 14 år och ett lovande löfte inför framtiden ����