Bodele, Landbadet 2013-09-06
IK Rössö
2-4

Solsken!

I fredags gästade vi IK Rössö på Bodele, Gustavsbeg i Uddevalla. Här har vi fina minnen från Oddebollen, dock var det mindre publik men vi fick en pirrande känsla i kroppen. Tror att det kändes i magen på tjejerna för det blev en ganska ofokuserad match. Det var många bollar utan adress från båda lagen. Vi var inte riktigt samspelta, pratade för lite med varandra och var ganska defensiva. Det var varmt i fredags och efter en lång vecka i skolan blir man trött. Vi spelar ändå riktigt bra fotboll 15 sista minutrarna i 1:a halvlek och 15 sista i 2:a halvlek. Det är då vi gör målen. Nu låter det som om detta var en mindre bra match men det var det inte. Det är vi ledare som är bortskämda med kanonspel varje match. Laget har en god grundkondition, när motståndarna blir trötta i slutet på halvlekarna lägger vi in högst växeln och ökar tempot! En tjej som var mycket duktig och pigg var Alex ”Tigern” Thiel. Hon har en mycket fin teknik, sinne för spelet och glimten i ögat. Alex är mjuk i rörelserna och smidig som en geopard (eller tiger).
Vi ledare är så nöjda med er! Vi vinner matchen med 2-4 varav ett motståndarmål var på straff. Ni är alltid positiva och har kul på planen! Det är GULD värt!