4-1
 (0-1)

Gott självförtroende!

I tisdags mötte tjejerna i F13 Stenungsunds IF. SIF är ett mycket tekniskt lag och har ett bra passningsspel. De är inte så fysiskt starka och inte så stora.
Det var SIF som tog kommandot i början på 1:a halvlek. De kommer förbi vår backlinje gång på gång. Vi missar markering. Många farliga målchanser blir det som vår målvakt räddar, mycket bra Elin! Oturligt nog rullar en struntboll in i mål 30 sek innan halvtidsvilan. Inte bra!
Orust FC har klister under skorna denna 1:a halvlek. Vi har flera spelare som är förkylda och inte på topp. Passningsspelet är dåligt, SIF är först på nästan alla bollar. I slutet på halvleken släpper det lite för oss och vi börjar komma loss men skjuter utanför och på målvakten.
I halvleksvilan blir det en uppsträckning av Kenta. Dags att vakna!
Och det gör vi! Vi är först på utsparkarna, tuffar till oss i närkamperna och klistret kracklilerar under skorna.
Michan snackar och styr backlinjen. Alla vet vem som ska markera vilken SIF-spelare. Lovely!
Ebba S sätter 2 strutar i mål! Äntligen lossnade det i högerfoten! Nu blir hon farlig för motståndarna!
Lisa L gör en kanonmatch! Vi får se den ena finten efter den andra. Minstingen i laget får markera den största motståndaren och gör det helt fantastiskt bra! Härligt Lisa
Vi vinner matchen med 4-1! Hade tjejerna inte haft så gott självförtroende som de har hade nog huvudena slokat efter 1:a halvlek… MEN, sloköron existerar inte i detta lag! Vi ökar takten och jobbar oss in i matchen. Det är mycket starkt gjort och självförtroendet är som sagt på topp!!
Det är ett härligt gäng dessa tjejer! Alltid glada och positiva! Trots att de är trötta efter en hård dag i skolan så laddar de batterierna i omklädningsrummet med skratt och kackel, Underbart!
Vi ledare gillar detta glada gäng och även våra batterier laddas!
På fredag möter F13 IK Rössö och på lördag möter även F14 IK Rössö! Det blir en härlig fotbollshelg !