(1-2)
Saleby IF

Dominerad första halvlek

Lördagen den 13 april gästade Saleby IF, ett lag ifrån Lidköping som för helgen är på träningsläger på Ängevi, Ängö Schakt Arena för att möta Myckleby Stala.

Första halvlek var det Myckleby Stala som dominerade, även om det saknades viss skärpa i sista tredjedelen av planen, där sista passet gärna "rann" ut. Med ett sådant övertag borde vi här ha avgjort där vi hade ett bra spel ända ifrån målvakt via backlinje upp till anfallet.

Andra halvlek började som första och vi gjorde 1-0 efter dryga 20 minuter när Sandin slår ett inlägg som Björn fint nickar in i mål. Nu trodde vi nog att det skulle lossna och att skulle punktera matchen genom fler mål.

Man kan väl säga som såhär att en match är 90 minuter och allt kan hända och istället tog Saleby över och kunde avgöra på en betydligt starkare vilja och bättre ork.

Vi fick också, under denna sista period när vi inte orkade, även en hel del gula kort och sammanfattningsvis får vi säga att jobba på killar, när orken kommer så blir det betydligt bättre.