1-0
 (1-0)

Sommaravslut med 3 poäng

Torsdagen den 4 juli gästade Skärhamns IK Ängevi för sista omgången innann sommaruppehållet i div 7.

Det är Stala Myckleby som startar bäst och får också tidigt matchens enda mål när Sandin nätar redan efter 11 minuter.

Vi är det bättre laget under första och större delen av andra halvleken där vi borde gjort ett mål. Filip kommer fri och fri hela tiden på sin vänsterkant och idag gör han en kanoninsats, som är värd ett mål.

Vi har också 3 stycken stolpar/ribbor under matchen och Ström är fri minst en gång.

Bollen vill dock inte in och matchen blir onödigt jämn på slutet då våra motståndare får tryck mot oss, dock utan resultat och matchen slutar 1-0.

Kristian gör idag en riktigt bra match, där han, blott 16 år, går in och spelar mittback med bravur. Jonas gör också en stabil målvaktsinsats som ger lugn åt laget.