5-1
 (3-1)

Härlig go och många mål

Söndagen den 2 juni gästade Morlandas andra lag Lövängen för seriematch mot Stala Myckleby i div 7. De gulsvarta hade ju revansch att hämta från förra helgen då våra A-lag möttes.

Vi får en katastrofal start när vi misslyckas med ett bakåtpass och Morlanda kan redan efter 2 minuter ta ledningen med 0-1.

Vi jobbar oss dock in i matchen och vi är det bättre laget och gör så också vårt första mål när Adis passar Admir i 25:e minuten. 5 minuter senare är det dags igen när Ström passar Tobbe som nätar till 2-1. Ytterligare 7 minuter senare gör Adis 3-1 med assist ifrån Brask och detta resultat står sig till halvtidsvilan.

Andra halvlek fortsätter vi ånga på och även om Örjan, som idag vaktar buren, får göra ett par kanonräddningar så gör vi i denna halvlek 4-1 genom Adis efter pass från Hellohf och slutresultatet 5-1 görs av Tobbe med assist från Adis.

Visst är fotboll härligt kul - Det visade vi att vi tyckte idag. Bra jobbat killar!