Ängevi 2013-05-20
5-2
 (2-1)

Så ska en slipsten dras

Jobbig start av matchen med 0-1 efter en missbedömning på en frispark som de lyfter mot bakre stolpe och enkelt kan nicka in. Vi hade det mesta och bästa av spelet så man kände sig ändå lugn och kvitteringen kom i 21 minuten av Ado som var superpigg idag längst fram. vi hinner också ta ledningen efter att Admir R krigar in 2-1 i 33 minuten . Båda lagen tröttnar något i andra halvlek men vi är starkare och har det mesta av spelet. Underhållande match trots svårt underlag och tungsprunget. Tror att publiken njöt på sidan idag åt både härliga prestationer samt härliga vurpor när stödjebenen försvann på den mjuka planen. Tre härliga målchanser som vi önskat skulle resulterat i mål , en där Strö kommer som en kamikazepilot i luften för att sätta skallen till men tyvärr får inte riktigt träff, andra när Niclas också nickar på ett perfekt inlägg och bollen smiter utanför stolpen , i början av match provar Ström att klippa till på volley men tyvärr går skottet utanför. Kul att se spelglädjen idag men riktigt smolk i bägare när vi kommer in i omklädningsrummet och upptäcker att några rötägg bestulit några av våra killar på deras mobiltelefoner. Om någon sett något misstänkt var vänlig hör av er. Grrr.