Ödsmåls IK

Bra match

Söndagen den 5 maj gästade Ödsmåls IK Ängö Schakt Arena för seriematch i div 7.

Det fanns några stabila spelare med div 4 vana i sig och det blev en rejält tuff match för vårt kära Stala Myckleby.

Redan efter 9 minuter tar Ödsmål ledningen och sedan är det en relativt jämn kamp och Ödsmål gör ytterligare ett mål med två minuter kvar av halvleken. Då får vi en frispark där Stefan förmodligen får årets fullträff och den går hårt rätt upp i nättaket och till halvtidsvilan står det 1-2. Under denna halvtid får vi också en straff som målvakten fint tar.

Andra halvlek är relativt jämn spelmässigt även om Ödsmålskillarna ger vårt försvar en riktigt tuff match emellanåt då de är riktigt snabba och slutresultatet blir något för stora siffror enligt min åsikt men dock 1-5 till Ödsmåls favör.

Vi gör det ändå riktigt bra och jobbar hela tiden och ger aldrig upp och gör absolut ingen dålig match!