7-0
 (4-0)
Torp GoIF

Bra rull

På fredagskvällen gästa Torp S/M på stala för match i Div 7. Vi tog tag i taktpinnen omgående och det var knappt att domaren hann sätta pipan i munnen förrän dagen bästa spelare Niclas Hasselgren rev åt sig bollen och trampade förbi tre torpare innan han säkert satte 1-0. En riktig smakstart, vi fortsatte i ett bra tempo och skapade väldigt många chanser men det dröjde till 22:a minuten innan Sandin slet sig fri och nätade efter en fin framspelning från Stefan Ljungberg. Vi hinner göra ytterligare två vackra mål innan halvtid med bud på fler. I halvtid talar vi om vikten av att fortsätta jobba i 90 minuter vilket kan vara svårt när matchen i praktiken var avgjord. Vi fortsatte att trampa på och matchen slutade med hela 7-0 vilket speglar matchen ganska väl. Vi som såg matchen hade bara en ytterligare önskan denna kväll och det var att Adis otroligt vackra cykelspark skulle suttit men på något sätt lyckas Torps absolut bästa spelare att rädda skottet. (Målvakten). Mycket bra genomförd match av samtliga!!