SIF-gården 2013-09-01
2-1
 (1-0)

Föll med flaggan i topp

Första dagen i september och det var dags för Myckleby Stala att möta Stenungsunds IF. Ett Stenungsunds IF som garanterat var revanschsugna när vi i vårmötet spräckte deras 4 år segersvit.

Stenungsund får en superstart, när de redan efter 3 minuter får ett ledningsmål vid en hörna.

Myckleby Stala hänger dock inte med huvudet för det, utan vi jobbar oss in i matchen men trots jämnt spel står det i pausvilan 1-0 till hemmalaget.

När så, efter 15 minuter spelade, i andra halvlek en sifare kommer fri, blir han fälld och det tilldöms en regelrätt straff. En straff, som efter att ha gått om en gång, utökar ledningen för SIF till 2-0.

I slutet av matchen har vi ett övertag och i 83:e minuten gör Robin mål efter assist från Antonsson och vi reducerar till 2-1.

Med lite tur hade vi även kunnat kvittera på slutet men när slutsignalen får vi se oss besegrade med 2-1 av fortsatt serieledande SIF.

Trots förlust idag gör vi en bra match och jag tycker att vi förlorar med flaggan i topp.