Henåns IF
3-5
 (1-3)

Härlig seger

Onsdagen den 3 juli var det dags för sista matchen innan sommaruppehållet och det var ett härligt derby mot Henån på Ivars Färg Arena med vackert väder. Ny match och en del nya spelare från båda lagen sedan matchen i söndags där Myckleby Stala vann övertygande.

Det är Henån som tar ledningen efter 21 min, när en spelare kommer fri på vänsterkanten och 1-0 till hemmalaget.

5 minuter senare slås en frispark som skapar kaos framför mål och Kevin slår in bollen till 1-1.

Nu börjar de gröna ta över och efter 30 minuter ger fint anfall och en passning ifrån Admir att Oscar löper sig fri med målvakt och sätter säkert och kyligt 1-2.

Myckleby Stala är det bättre laget men Henån är dock inte ofarliga och jobbar hårt för att komma igenom både mittfält och försvar.

Efter 38 minuter är det frispark strax utanför Henåns straffområde, Sandin får till en hård frispark ner mot höger stolprot, där Jimmi är på hugget och sätter målvaktens retur och vi leder i halvlek med 1-3.

10 minuter in i andra halvlek sätter Admir in bollen framför mål och där kommer Mattsson och vi leder med 1-4.

Med ca 10 minuter kvar gör Henån 2-4.

4 minuter senare tar Niclas fart och går förbi 4-5 spelare, ett fantastiskt arbete och hårt jobb och slår därefter in bollen framför mål där Admir får bollen och får till ett vänsterskott och vi leder med 2-5.

Strax innan slutet sätter Henån slutresultatet 3-5, genom en snyggt slagen frispark i mål.