(0-1)
Stala IF

Tidigt mål hjälpte inte

Lördagen den 14 september och härligt brittsommarväder gav de bästa förutsättningarna för en bra match på Tjörn Sparbank arenas konstgräsplan.

Vi får i första minuten ett superanfall som startar ifrån Marcus, via Magnus vidare till Antonsson som slår en fin boll till Rickard som sätter bollen nere vid höger skolprojektering och vi leder med 0-1.

Trots denna fina ledning ser det inte ut som vår bästa dag på jobbet, utan vi har svårt med positionsspel, pressen, har inte full koll på markeringar och slår ovanligt mycket felpass, vilket ger våra motståndare gratischanser. I halvtidsvilan leder vi dock fortsatt med ett mål.

I andra halvlek ser det lite bättre ut men fortsatt en del chanser för Skärhamn och de får här tre mål, i stort sett gjorda på samma sätt genom att spelare löper/jobbar sig fri på kanten och slår inlägg som våra motståndare, relativt omarkerade får sätta in i mål, både via huvud och fot och efter halvtimmen spelad är resultatet vänt till 3-1.

När vi spelat 32 min slår vi, precis som vi talat om, en boll över deras backlinje som Tobbe löper fri på och får till ett skott och gör 3-2.

Efter detta blir det mest en kamp med klockan och spelare på planen och även om vi får ett par chanser förvaltar vi dem inte riktigt och matchen slutar med 3-2.

Idag kommer vi inte upp till den nivå som vi legat på tidigare och spelar inte vårt eget spel utan faller in i våra motståndares spelstil och då vinner man inga matcher, absolut inte mot ett idag bättre och serieledande Skärhamn.

Positivt idag var att se Robin, som hoppar in tidigt i matchen, då Jonas inte kände sig bra, och gör det med bravur!