2-3
 (2-3)
Stala IF

Bra höststart

Riktigt skönt att ta tre poäng idag, matchens första riktiga farlighet kom från Svenshögen och vi får vara glada att vi inte fick ett baklängesmål redan efter 30 sekunder. Direkt därefter sätter vi igång ett vackert anfall där Tobbe utmanar och spelar till Pontus som gör sin gubbe och sätter vackert 0-1 i första minuten. Kanonstart för oss och vi fortsatte att rada upp chanser. Redan i 4:e minuten var det dags igen då Tobbe för andra gången idag severar Pontus som distinkt sätter dit bollen. Man fick känslan av att det kunde rinna iväg om vi fått utdelning på alla de övriga chanser vi skapar men i stället blir vi lite ofokuserade och vid ett missat uppspel på mittplan vänder Svenshögen blixtsnabbt på oss och kontrar in 1-2. Nu blir det match igen och Svenshögen bjuds in av oss lite onödigt kan tyckas. Vi är ändå det klart bättre laget men Svenshögen är vassa i sina omställningar och skapar lite oreda emellanåt så vi kände oss inte lugna vid sidan om plan men i 36 min får Marcus ett läge på distans och nyper till ett riktigt bra skott som målvakten inte kan hålla och då dyker Björn upp och lägger in returen vackert. Det kändes skönt att återigen få ett tvåmålsförsprång men Svenshögen fortsatte att streta emot och nästan direkt får de utdelning på en fin frispark som sitter i bortre burgaveln. I halvtid talas mycket om arbetet defensivt och vårda så att inte spelvändningarna skulle straffa oss ytterligare en gång. I början på andra halvlek öppnar himlen sig och regnet öser ner i ca 20 minuter vilket självklart påverkar spelet. Vi vinner matchen rättvist men med lite otur idag hade Svenshögen straffat oss om de gjort mål på sina två klara chanser i slutet på matchen. Vi blickar nu framåt mot nästa viktiga kamp mot Valla.
Härligt att vara igång igen och tre pinnar smakar gött!!