Referat Demo: Responsiv Webbdesign-guide | Webbhjälp.se

Referat

Herr A: Seriespel Div 5
Henåns IF
2-1
 (1-1)
Stala IF
Tavlebordsvallen 2013-04-21
Herr A: Seriespel Div 5
Henåns IF
2-1
 (1-1) 
Stala IF
Tavlebordsvallen 2013-04-21

 

Historisk match

Söndagen den 21 april, en historisk dag för våra båda föreningar, kommer för alltid vara den dagen då vårt samarbete med Stala och Myckleby inleds på riktigt. Nu startar vi resan, där vi skall se vad försäsongens hårda arbete har gett oss för grunder, en resa som vi alla hoppas skall bli en riktigt framgångsrik säsong.

Seriepremiär är underbart härligt men samtidigt otroligt pirrigt och framförallt när man startar med en av de tuffaste matcherna av dem alla, derbymatch mot Henåns IF. Derbymatcher kommer under året vara ett återkommande tema men vi vet alla att tabellplacering och fotbollskunnande inte är de avgörande i dessa derbyn, utan det är vanligtvis kampen och viljan som segrar.

Det är Stala som inleder bäst och första kvarten är det vi som har bollen och det mesta spelet är på Henåns planhalva. Henån jobbar sig in matchen och i mitten av första halvleken är det en period då matchen är jämnare med en viss favör åt våra motståndare och tyvärr blir det under denna period också en straffspark till Henån som tar ledningen med 1-0. Efter detta rycker de gul-svarta upp sig betydligt och avslutar halvleken med att vara planens dominerare och får också i slutminuten en kvittering när ett riktigt fint anfall avslutas med att Hellohf passar Mattsson som sätter 1-1.

Andra halvlek är jämnare även om mina gul-svarta ögon självklart tycker att det är Stala som är det betydligt bättre laget. Dryga halvtimman in i denna halvlek träffar bollen olyckligt vår mittbacks knä/lår och när målvakten tar upp bollen blir det indirekt frispark för tillbakaspel. Denna lägger Henån exemplariskt i vårt vänstra kryss och Henån leder nu matchen med 2-1.

Efter detta blir det tryck mot ett mål, Henåns och vi får också i slutminutrarna ett mål bortdömt i samband med en målvaktssituation med för mycket kamp och vilja. Vi blir också här fortsatt hårt ansatta då våra motståndare känner sig tvingade att stoppa några av våra fartfyllda spelare, där kanske någon av situationerna borde lett till straffspark.

När slutsignalen går är det med 0 poäng i denna historiska match och många spelare och ledare känner sig otroligt besvikna. Laget gör ändå en bra prestation idag och vi får försöka lära oss att hantera vår besvikelse på ett bättre sätt och ta med oss de många positiva sakerna från matchen och jobba vidare med det vi kan förbättra.

Extra roligt är att Mattsson får gå till historien som representationslagets första målgörare i vårt samarbete!

 



Tommy Linnér  

Pontus Jr Olsson   Björn Wallberg   Rickard Sandberg   Anders Anton Antonsson   Mattias Mattsson  

Alexander Alex Hellohf       Adam Jallow       Viktor Eliasson       Lucas Cyrén      

Jonas Westberg

 

AVBYTARE: Lennart Brodén, Marcus Olsson, Magnus Skoglund, Oscar Nordin


Henåns IF - Stala IF  2-1 M�lskyttar
 22' 
  
 Tommy  
 30' 
 1-0 
 Henåns IF 
 
 45' 
 1-1 
 Mattsson 
 Hellohf  
 78' 
 2-1 
 Henåns IF 
 
 92' 
  
 Hellohf  

Annelie  2013-04-22

Referat

Orust FC Referat

2024-03-29
Dam A 
test


2022-10-08
Dam A Div.2 N.Götaland
Så var äventyret i tvåan slut för denna gång.


2022-10-02
Dam A Div.2 N.Götaland
Spänning i matchen till sista åtta


2022-09-19
Dam A Div.2 N.Götaland
En match med högt tempo och två olyckliga hörnor


2022-09-10
Dam A Div.2 N.Götaland
Gauthiod var för starka


2022-08-27
Dam A Div.2 N.Götaland
Fanny såg till att hålla nollan


2022-08-19
Dam A Div.2 N.Götaland
Skepplanda tog revansch


2022-08-15
Dam A Div.2 N.Götaland
En kämpainsats som sånär räckte


2022-07-03
Dam A Div.2 N.Götaland
Maja gör sitt första div.2 mål


2022-06-18
Dam A Div.2 N.Götaland
Serieledarna blev för tuffa