(2-0)
Rönnängs FF

Bra höststart

Söndagen den 11 augusti gästade Rönnängs FF Ängevi för höstpremiär i division 6.

Vi startade bra och hade många fina anfall och redan efter 4 minuter får Filip till ett skott från vänsterkanten efter ett pass ifrån Alex och vi leder med 1-0. Det är Myckleby Stala som är det starkare laget även om Rönnäng inte är ofarliga och har lägen men efter kvarten spelad gör Ado 2-0 efter pass ifrån Alex och detta resultat står sig till halvtidsvilan.

I andra halvlek får vi en mardrömsstart där Rönnäng i första anfallet reducerar till 2-1 och några minuter senare kommer kvitteringen till 2-2. Nu känns det lite hawaii där vi inte får tag i bollen riktigt på mittfältet.

När vi så sedan rättar till detta får vi då 3 snabba mål där 3:an kommer när Johan passar Filip som rullar in 3-2, kort därefter passar Kevin Tobbe som lobbar in 4-2 och detta avslutas med att Johan passar Ado som gör 5-2.

Vi har nu slagit spiken i kistan och innan matchen är slut gör vi ytterligare tre mål:
6-2 kommer till när Tobbe fint passar Pontus helt fri, han fintar och slår bollen som Jimmi är med och fullföljer.
7-2 kommer till genom att Pontus slår boll som styrs via ett Rönnängshuvud till Johan som slår in bollen i mål
8-2 resulterar i att Pontus kommer fri och passar Sandin som sätter slutresultatet.

Bra spelat idag men Robin Jakku gör också några väldigt bra räddningar som gör att vi får möjlighet att få ett övertag.