(4-0)
Groheds IF

Min 48-55 - Osannolikt!

Lördagen den 4 maj gästade Groheds IF Ängö Schakt Arena för första hemmamatchen i div 6.

Det är Myckleby Stala som är det absolut bättre laget och vi kontrollerar i stort sett hela första halvlek genom att spela fin fotboll med mycket rull kombinerat med längre bollar.

Vid 17 minuter gör Admir första målet efter att vara vaken och på hugget efter Joels skott.

Det är Myckleby Stala som är bättre och skapar fler lägen men det dröjer till 35-39 minuten då vi gör 3 snabba mål. Nr 2 och 3 passar Admir Tobbe som nätar med 1 minuts mellarum och 3 minuter senare passar Tobbe Admir som gör 4-0. Vi går till halvtidsvilan med komfortabla 4-0.

Nu tycker uppenbart spelarna att matchen är avgjord och det är det absolut värsta som kan hända!! Vi får då en ofattbar start på andra halvlek där Grohed i 47:e, 49:e, 53:e och 54:e minuten gör 4 mål och publiken står helt stumma. Detta skall inte vara möjligt!

Fortsatt är matchen jämn och det blir frustration bland framförallt våra spelare som tyvärr har svårt att tygla sig.

Även om det är de gröna som sista kvarten trycker på rejält mot Groheds mål slutar matchen 4-4.

En riktigt bra första halvek och bedrövlig andra halvlek där vi förhoppninsvis lär oss att inte snacka om vem som skall göra nästa mål i halvtid utan jobba stenhårt hela matchen, dvs 90 minuter.