(2-0)
Stala IF

2 olika halvlekar

Fredagen den 28 juni gick årets längsta bortamatch av stapeln och två minibussar med glada spelare lämnade Lövängen med siktet inställt mot Strömstad.

Första halvleken är absolut inte bra från vår sida, rent ut sagt bedrövligt ser det ut och även om ett tidigt friläge, om inte målvakten räddat, skulle ha gett en ljusglimt så fanns inte mycket positivt att ta med sig in i halvtidsvilan där vi har ett underläge med två mål.

Det är inte lätt att säga något vettigt i vilan men men vi försökte så gott vi kunde och det är inte lätt att vända en sådan hör match!

MEN jag måste säga att våra spelare är fantastiska, de går ut och gör ett rejält försök och tar sig in i matchen ochbhöjer sig rejält👍

När så en kvart gått i andra halvlek llöper sig Pontus fri på höger kanten och blir rejält fälld. Nu var frågan om vi skulle sätta straffen? Vi har torskar några gånger i år och stort tryck på Sandins axlar men han skakar lite lätt på sig och sätter den och härliga 2-1.

Nu är det vi gulrandiga som är bättre och när det gått ytterligare 20 min blir det ett mönsteranfall mellan Rickard och Tobbe som till sist skapar ett inlägg av Rickard där Sandin nickar och ribba, stolpe och studs och in i mål och underbart kvitterat!!

Efter detta är det i stort sett endast ett lag på planen och det är vi och med lite flyt kunde det även blivit ett ledningsmål men matchen slutade 2-2.

Med tanke på den skrala insats vi gör i första halvlek måste vi ledare säga att det är en otrolig STYRKA att spelarna TILLSAMMANS går ut och gör ett seriöst försök till att höja nivån och att vi sedan LYCKAS är ett stort bevis på LAGMORAL!