6-3
 (4-1)

Tre härliga poäng

Nu närmar sig slutet av säsongen och en fast speldag för div 5 söndagen den 22 september där Hogstorp gästade Lövängen.

Redan efter7 minuter för vi en hörna som Henke nickar in i mål och det är inte bara dagens första ledningsmål utan även Henkes premiärmål i den gulsvarta tröjan.

Det är Stala som är det bättre laget och vi befinner oss en hel del på våra motståndares planhalva, dock utan att det resulterar i mål och därför känns det lite surt när Hogstorp kvitterar på sin första chans och det står 1-1.

Vi fortsätter dock att jobba på och efter dryga halvtimmen spelad gör vi en repris av vårt första mål och nu är Henke tvåmålsskytt och vi leder med 2-1. Direkt efter avspark passar Magnus Rickard som sätter dagens första balja och vi leder med 3-1.

Nu har vi en väldigt spelmässigt fin period där publiken bjuds på olika fina varianter och ständigt tryck mot motståndarna och 5 minuter innan halvtidsvilan slår Sandin ett inlägg som Björn snyggt sätter till 4-1.

Ledningen känns relativt komfortabel men en match består av två halvlekar och vi startar inta andra halvleken optimalt utan ligger lite för långt ifrån de röda spelarna och har även nu svårt att nå andra bollarna. När så Hogstorp reducerar till 4-2 när vi inte har rätt koll på förflyttning och spelare.

Vi har dock en hel del tryck och målchanser som inte resulterar i något och med 75 minuter spelade passar Magnus Rickard, som sätter sitt andra mål för dagen till 5-2. En kort stund senare har vi Bååth bakre ytan inte koll på vår spelare och Hogstorp får göra 5-3.

Med 2 minuter kvar får Sandin bollen av Tobbe, vänder fram och tillbaka i straffområdet flera gånger och får till ett skott och fastställer slutresultatet 6-3.

Vi är det bättre laget matchen igenom öven om det svajar lite onödigt i andra halvlek är det med rätta vi vinner 3 härliga poäng.

Rickard Sandberg i Stala och Patrik Jansson i Hogstorp blir utsedda till matchens lirare idag.