(5-0)
Smögen KIF

Tvåsiffrigt på Lövängen

Lördagen den 7 september gästade Smögens IF Lövängen för returmöte. I våras när vi möttes på Havsvallen delades poängen lika mellan oss båda.

Stala startar bra och redan efter 5 min slår Rickard en hörna som Pontus, helt omaskerad slår resultatet 1 poäng vars5 min Rickard slår hörna som Pontus helt obevakad, på volleyboll slår in i mål och vi leder med 1-0. Minuten senare spelar Rickard ut till Tobbe som sliter sig loss och sätter 2-0. Efter ytterligare 2 min spelar Björn Tobbe som blir fri med målvakten och sätter 3-0.

Makalös inledning! Att efter 8 spelade minuter leda med 3-0! Det fanns bara ett lag på planen och tyvärr börjar vi nu krångla till det och jobba enskilt istället för som ett lag och spela enkelt under en period.

Efter dryga halvtimmen kastar Marcus ett långt inkast som Björn nickskarvar och Rickard är med och sätter 4-0.

Strax innan halvtidsvilan slår Tobbe bollen till Pontus som blir fri viker in och gör 5-0.

I pausen talar vi om vikten av att spela enkelt och att inte gå ner i tempo, vilket kan vara lätt vid en övertygande ledning.

Första minuten av andra halvlek skapar brytning på mittplan som fortsätter med fint passningsspel med Tobbe till Björn som blir fri och strax innan mål snällt passar Rickard som sätter 6-0.
3 minuter senare får Pontus boll och kommer fri och passar Rickard som spelar vidare till Tobbe som sätter 7-0.

Efter 75 min spelade gör Rickard 8-0 efter assist från Tobbe och 4 min senare passar Sandin Pontus som kommer fri och sätter 9-0.

I matchens sista minut passar Lucas Hellohf som sätter det tvåsiffriga resultatet 10-0.

Ja som ni förstår är det i stort sett bara ett lag på planen idag och det är starkt att göra lika många mål i andra halvlek som i första.

Matchens lirare blev idag Mattsson i hemmalaget och ?? I Smögen. Vi ledare skulle vilja ge en extra eloge till Smögens målvakt idag, han gjorde flera makalösa räddningar idag.