1-2
 (1-2)
Stala IF

Härligt - igen!

Onsdagen den 21 augusti spelade vi första matchen för hösten på konstgräs, när vi mötte Stångenäs AIS lag 2 på bortaplan.

En viktig match för oss då de låg strax ovanför oss i tabellen och avancemang uppåt fanns i sikte.

Det var Stala som startade bäst och det fanns under hela första halvleken i stort sett bara ett lag på planen och det var våra kära gul-randiga. Vi tog bollen i nästan alla lägen och alla jobbade stenhårt.

Vi radade upp lägen på lägen men fegade lite i avsluten och det var därför lite överraskande Stångenäs som gör första målet när Jonas springer ut och skall rensa kommer den på en Stångenässpelare och trots att Marcus försöker fullfölja för att ta bollen som rullar mot mål snubblar han och bollen rullar in.

Stala hänger dock inte med huvudet för detta utan fortsätter ånga på och 3 minuter senare blir Rickard fri efter passning från Mattsson. Rickard löper mot mål och passar bollen till Tobbe som kommer på högerkanten. Tobbe skjuter och med hjälp av stolpen är det kvitterat till 1-1.

Strax innan pausvilan pressar Oscar deras back och Rickard är med på noterna och tar bollen, vänder och börjar springa mot mål och passar Tobbe som löper vidare på högerkanten och passar sedan in bollen i mitten igen till en Rickard som är fri och sätter 1-2.

Andra halvlek blir inte övertaget lika stort och matchen är här jämnare men vi håller hela vägen ut och vinner med härliga 1-2!!

Alla får jobba hårt idag men det fanns en spelare som var outstanding. Vi ledare trodde under första halvlek att han var klonad, för inte kan någon spelare vara i stort sett överallt där det behövs, eller? Vet inte men idag kunde Björn detta!!

Bra jobbat killar!

AVBYTARE: Jimmi Brask, Lucas Cyrén, Filip Kaisenborg, Pontus Jr Olsson, Robin Jakku,

Stångenäs AIS Lag 2 - Stala IF  1-2 M�lskyttar