3-1
 (3-0)

Skön seger

Måndagen den 24 juni gästade Svenshögens SK Lövängen för seriematchi div 5.

Det är en viktig match för oss, där vi efter förra veckans bravurspelande inte får ha övermod. Vi talade mycket innan matchen om att ge vårt yttersta och vad som alltid krävs för att vinna 3 poäng, ett otroligt hårt jobb av samtliga spelare, som ett lag!

Det är de gulsvarta spelarna som startar bäst och vi skapar tidigt i matchen flera farliga lägen och har det mesta av spelet.

Vid 21 min spelade kastar Marcus ett långt inkast som Björn skarvar vidare till Pontus som klackar den vidare till Magnus som säkert sätter 1-0.

Dryga 10 minuter senare jobbar Tobbe till sig bollen vid hörnflaggan och passar Magnus som slår inlägg som Pontus, efter att den studsat framför mål, nickar in i mål och vi leder med 2-0.

Det är vi som har det mesta spelet och strax innan halvtidsvilan skapar hårt offensivt jobb ytterligare ett mål när Tobbe avslutar med skott som går mellan målvaktens ben och in i mål.

Vi går till halvlek med en relativt betryggande 3-0 ledning men en match består av två halvlekar och bollen är rund så fortsatt hårt jobb är det fortsatta receptet.

Vi startar också andra halvlek väldigt bra och skapar flera väldiga målchanser under de inledande minuterna, där matchen borde varit definitivt avgjord men bollen är som sagt rund och istället är oilers på hugget vid ett missförstånd i kommunikationen och det står 3-1. Kort efter detta kunde vi satt spiken i kistan men icke att det går vägen denna gång heller.

Efter detta går vi ner i tempo, slår för korta passningar, rör oss alldeles för dåligt utan boll och skapar på så sätt mer spänning i den återstående matchen än vad det borde.

När två minuter återstår av matchen blir Tobbe fälld och straff tilldömd, en straff som målvakten räddar.

Totalt gör vi en bra första halvlek där vi följer upp med en andra halvlek som inte får godkänt MEN vi får med oss tre härliga poäng som lyfter oss flera steg i tabellen!! Nu väntar ytterligare en otroligt viktig match mot Strömstad på fredag, en match som kommer kräva att vi håller en högre nivå under 90 minuter.