3-1
 (1-1)
Henåns IF

Vilken avslutning!

Fredagen den 4 oktober kl 19.00 går startsignalen för årets sista seriematch där ett härligt derby mot Henån väntar och med tanke på den sura förlusten i premiärmatchen är vi väldigt revanschsugna.

Efter att vi inleder matchen oerhört starkt, där bland annat Marcus har ett långskott i ribban känns det lite snopet att det är Henån som gör matchens första mål i samband med hörna som slås i ribban och via en fot in i mål.

Våra spelare känner att vi är starka och fortsätter spela bra och vet att med tålamod kommer vi att göra mål.

Det dröjer 35 minuter när Magnus, som är idag är riktigt het matchen igenom, får kvittera till 1-1. Målet är resultatet efter ett mönsteranfall där Hellohf kommer på högerkanten, slår in bollen till Oscar som passar snett bakåt till en fri Magnus som slår in bollen med ett långskott.

Matchen har ett högt tempo och publiken får se riktigt bra och rolig fotboll.

Andra halvlek startar lite svajigt från vår sida men 10 minuter in i andra halvlek får Hellohf bollen, gör en stark insats genom att hålla bollen och vända bort inte en utan två Henånspelare och slår in bollen framför mål, det är det många som krigar om bollen och försöker slå in den i en lite kaotisk situation, Rickard och Magnus där Oscar på tredje försöket slår in härliga och otroligt viktiga 2-1.

Efter detta mål har Henån en period som de är lite starkare och vi får ett visst tryck mot vårt mål där vårt försvar får jobba hårt och Jonas får här göra en kanonräddning.

Vi stärker oss och matchen blir därefter jämnare med spel åt båda hållen och Henån börjar nu bli lite frustrerade, vilket stärker oss ytterligare och vi höjer oss igen.

Med 6 minuter kvar att spela passar Björn ut till Oscar som slår in bollen till Rickard som kommer fri på bakre och säkert sätter slutresultatet 3-1.

Till matchens lirare, som tillsammans med domarna fick var sin ros, utsågs Glenn Johansson i Henån och Marcus Olsson i Stala.

Många av våra spelare idag gör en oerhört stark insats och hårt arbete men jag vill extra lyfta fram Magnus, Edward, Oscar som tillsammans med Marcus gör en match utöver det vanliga.

Efter en lite knackig inledning gör vi en fantastisk avslutning av säsongen och även om det hade varit extra roligt att komma på pallplats med samtliga tre lag i seriespel, föll vi på målsnöret.

Jag är otroligt stolt över vad vi åstadkommit och en fjärdeplacering i tabellen är den bästa placeringen på oerhört många år och det är inget som kommer av sig själv utan det ligger många träningstimmar och hårt arbete bakom och jag vill ge alla fantastiska spelare och supercoacher en stor eloge för sin insats under året!