0-1
 (0-1)

Två olika halvlekar

Lördagen den 23 mars var det dags för träningsmatch mot Göteborgslaget Eriksberg, ett division 5-lag som denna helgen vistas på träningsläger på Lövängen.

Många spelare hade båda lagen och både gästerna och hemmalaget bytte ut laget i halvleken.

Första halvleken spelade gästerna ganska rakt och nyttjade sin fart på högerkanten. De satte också väldigt hög press, vilket gjorde att vårt lag blev för långt. Eriksberg gör denna halvleken ett mål och totalt sett kan man väl säga att det var ett rättvist resultat.

Vår andra halvlek startar otroligt bra och här nyttjar vi vår fart och skapar väldigt mycket under de första 20-25 minutrarna. Vi får dock inte hål på motståndarna och därefter blir matchen jämnare då vi fortsatt har ganska långt lag där det blir svårt för innermittfältet att mäkta med denna stora yta.

Sett till hela matchen skulle den kanske slutat lika men det är målen som räknas och det blev förlust med 0-1.