En bra genomkörare

Söndagen den 10 februari gästade IFK Uddevallas P17 elitlag Ängö Schakt Arena för träningsmatch mot vårt U-lag.

Planen var betydligt bättre idag och en stor eloge till anläggningsgruppen som lagt stor möda och kraft på att få våra planer så bra som möjligt.

Det är ett riktigt spelskickligt och duktigt lag vi möter idag där spelarna har alltid mer än ett alternativ att spela. De är också snabba och löpvilliga.

Vi får tyvärr inte bukt på våra motståndare så högt upp i banan som vi skulle behöva och redan efter 5 minuter är de lite för kvicka för oss och gör 0-1.

Efter ca 30 minuter tar Arman, som idag spelar ute, bollen och går förbi en blå spelare för att komma fri med målvakten och sätter 1-1.

Strax innan halvtidsvilan gör IFK Uddevalla 1-2 och får gå till halvtidsvila med en knapp ledning.

I andra halvlek orkar vi inte riktigt, varken konditionsmässigt eller strukturmässigt och våra motståndare gör 1-3 efter 10 minuter in i andra halvlek och när det är knappa 10 minuter kvar gör de slutresultatet 1-4.

Vi möter idag ett fartfyllt, spelskickligt lag med många unga spelare som inte har någon gräns på ork och jag vill framhålla vår kämparglöd för trots att vi möter ett duktigt lag idag så slutar vi aldrig att försöka och jobba och det är en styrka som vi skall ta med oss.