1-2
 (0-0)
Ödsmåls IK

Bra genomkörare

Ödsmål överraskar oss med ett mycket rörligt spel och hög press. Förra året spelade de en helt annan typ av spel och backade hem djup och vände på kontringar. Vi kom inte upp i den nivå vi önskade i första halvlek och Ödsmål fick mycket boll att jobba med. När vi väl vann bollen var de riktigt aggressiva och stressade oss i våra uppspel. Trots detta skapar vi några bra lägen i första halvlek och det klaraste läget fick Tommy som lossar en riktig kanon som tyvärr går rakt på målvakten som reflexräddar. 0-0 står sig i halvtid och i andra tar vi över mer av händelserna ju längre matcher går. Tyvärr får Ödsmål göra mål på en misstänkt offside och kort därefter är vi inte riktigt aggressiva på en hörna som de gör sitt andra mål för dagen på. ( vi måste bli tuffare i vårt straffområde). Sista tjugo minuterna tar vi över händelserna totalt och får rättvist utdelning när Johan Enmark vänder bort sin spelare vid 16 meterslinjen och vackert smäller in bollen i krysset. Skall sägas att vi skulle haft minst en straff med oss idag och lite mer skärpa i avsluten så hade ett oavgjort resultat inte varit orättvist. Jörgen Hjelm domare för dagen gjorde en bra insats.

En veckas träning och sedan seriepremiär, denna förlusten stärker bara revanchlusten !!