(3-0)
Henåns IF

Storseger mor Henån

Det blev en rätt ojämn kamp på Tavlebordvallens konstgräs idag. Att vi skulle vara det bättre laget var nog klart redan från start då Henån är anmälda till div.3 och vi till div.1.
Vi tog planenligt kommandot redan från start och det dröjde inte läng förrän både ettan (Flisan AE) och tvåan (Maja) kom. Vi fortsatte att trycka på och hade några kanonlägen men var för stressade i avsluten. I mitten på första kom dock trean genom en välplacerat skott vid stolproten av Carro. Resterande delen av halvleken såg ungefär lika dan ut, med ett stort spelövertag från oss.

Tyvärr fick vår bästa spelare (Erika) utgå i halvtidsvilan, då hennes knä sa ifrån. Detta hindrade oss inte för att ha bollen mest ändå. Tyvärr blev det lite för mycket enmanshow från vår sida vilket gjorde att gästerna kunde styra ut oss till sämre lägen för våra avslut. Vi tappade spelet och det blev kilometervis mellan lagdelarna.

I mitten på andra slarvar vi och Henån får ett friläge som Lollo är chanslös på och helt plötsligt var det 3-1. Efter målet ryckte vi upp oss och började äntligen rulla boll, och det skulle löna sig. Fem mål sista kvarten är ju beviset att enkelt passningsspel och fin rörelse lönar sig.

4-1 kom på ett diagonal pass från Sara utanför straffområdet där Flisan AE drar till ett direktskott som går över målvakten.

5-1 tackar Flisan för senast genom att slå en underbar passning till Sara som skottlobbar i mål.

6-1 Flisan är framspelare igen denna gång är det Roth som är målskytt då hon trycker in bollen vid närmsta stolpen.

7-1 var det dags för Sara igen, nu var det Nanna som spelade fram.

8-1 och slutresultatet gör dagen poängdrottning då hon slår in sin egen retur.

Trots resultatet var det inte bara uppåt idag, Erikas knä spökade, Nathalie kända av sitt lår på uppvärmningen så där blev det inget spel.

Det värsta råkade nog Lollo ut för ändå, när hon i slutet av matchen först räddar ett stenhårt närskott och sedan tar hand om returen. Tyvärr fick hon en smäll i ansiktet på närkampen som följde och en sprucken läpp blev resultatet. Det var nog inte så hon hade tänkt sig i sin debut på stor plan. Men känner jag Lollo rätt var det viktigaste gjort, att rädda bollen att gå i mål. Sen att det blev några timmar på NÄL är smällar man får ta.

Vi i laget lider med dig Lollo och hoppas att du är på gång snart igen och TACK för du ställde upp när vår ordinarie målis åkt på semester.

2 min. Sara, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
3 min. Flisan AE, avslut utanför, vänster om målet
5 min. !!! MÅL 1-0, Flisan AE skjuter in bollen strax innanför högra stolpen. Assist: Erika
5 min. Erika, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
6 min. !!! MÅL 2-0, Maja närskott strax under ribban. Assist: Erika
11 min. Carro, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
13 min. Erika, farligt avslut strax utanför högra stolpen
17 min. Flisan AE, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
18 min. Henåns IF, avslut utanför, höger om målet
21 min. !!! MÅL 3-0, Carro skjuter in bollen strax innanför högra stolpen. Assist: Flisan AE
22 min. BYTE Nanna in - Sara ut
25 min. Hörna G-S Orust FC från höger
26 min. Öbom, avslut i högra stolpen
26 min. Hörna G-S Orust FC från höger
26 min. Erika, farligt avslut strax utanför högra stolpen
28 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
28 min. Flisan AE, avslut på mål som målvakten lätt tar
32 min. Hörna Henåns IF från höger
32 min. Flisan AE, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar

40 min. BYTE Roth in - Erika ut
40 min. BYTE Matilda in - Sara ut
41 min. Carro, farligt avslut strax utanför högra stolpen
44 min. Rebecka, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
44 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
46 min. Flisan AE, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
48 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
48 min. Rebecka, farligt avslut som blockas av en spelare
53 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
56 min. Hörna G-S Orust FC från höger
58 min. BYTE Matilda in - Carro ut
59 min. !!! MÅL 3-1, Henåns IF friläger, rundar målvakten skjuter bollen högra delen av målet
65 min. Nanna, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
65 min. !!! MÅL 4-1, Flisan AE långskott strax under ribban. Assist: Sara
69 min. !!! MÅL 5-1, Sara skjuter in bollen i högra krysset. Assist: Flisan AE
70 min. Nanna, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
71 min. !!! MÅL 6-1, Roth närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Flisan AE
72 min. Hörna Henåns IF från vänster
72 min. Flisan AE, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
73 min. Henåns IF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
76 min. BYTE Carro in - Lollo ut
78 min. Nanna, avslut utanför, vänster om målet
78 min. !!! MÅL 7-1, Sara friläge, tidigt skott vänstra delen av målet. Assist: Nanna
80 min. Maja, farligt avslut strax utanför högra stolpen
80 min. Maja, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
81 min. !!! MÅL 8-1, Flisan AE skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen på egen retur. Assist: 0
82 min. Flisan AE, farligt avslut strax över ribban