1-5
 (0-4)
Stala IF

Stark första halvlek avgjorde

Efter en något trevande inledning börjar vi hitta öppningar och ta initiativ som gör att vi efter 12 minuter hittar Hellohf fram till Pontus som sätter 0-1. efter detta radar vi upp chanser och är det bättre laget i första halvlek. Vi ledare känner ändå att det finns mer att få ut av laget. I halvtid har vi ökat på till 0-4 efter några riktiga delikatesser. Andra halvlek kommer vi tyvärr inte upp i samma nivå som första halvlek och detta är något vi även sett i andra matcher och måste jobba vidare på för att inte komma in i match sekvenser med låg lägstanivå. När vi märker att inte alla gör jobbet så måste alla ta ett extra andetag och jobba vidare. Totalt sett en bra genomförd match och segern är odiskutabel. Extra plus till Pontus och Robin idag, Pontus löper sönder Strömstads backlinje idag och är otroligt effektiv när han fick lägena. Inte varje dag man gör fyra mål i samma match. Skönt att höra Robin i mål som hela tiden pratar med sina backar och hjälper dom i sitt positionsspel.

Bra jobbat killar , nu är det Oddevold på Fredag och spel om andra platsen i DM!