1-1
 (1-0)

Oavgjort mot SIF

Söndagen den 17 mars var det åter dags för en junior DM match, denna gången stod Stenungsunds IF för motståndet.

Vi gör en riktigt bra första halvlek, där vi rullar mycket i backlinjen och får mycket spel och utrymme på mittfältet och efter 36 min lyfter Rickard boll till Pontus som sätter 1-0, ett resultat som håller sig till halvtidsvilan.

Halvlekssnacket består av att försöka bibehålla spelet som vi har men att försöka nyttja våra ytterkanter mer, där vi ser potential att komma fram med fart och på så sätt också öppna upp för andra spelare centralt.

Tyvärr blev det inte riktigt som vi tänkt oss i andra halvlek då vi förmodligen känner oss ganska så nöjda och därför inte högpresterar och så pass duktigt lag är Stenungsunds IF att vi kan inte gå för halvfart och utan alla måste göra det hårda jobbet och försöka minimera våra egna misstag. När så, efter ca 70 minuter, en Stenungsundspelare kommer fri med målvakten och kvitterar har det legat på lut ett tag.

När det återstår dryga 10 minuter av matchen höjer vi oss igen och nu har vi ett tryck mot Stenungsundsmålet, där en hörna som inte bara resulterar i 1 ribbträff utan 2 och några ett par misstänkta straffsituationer borde resulterat i ett eller annat mål. Dock skall även rättvist noteras att Stenungsund tidigare i halvleken nickat in bollen i mål i en offsidesituation.

Matchen slutar 1-1 och totalt över matchen kan man väl säga att det är ett relativt jämnt resultat, där vi tar med oss första halvleken och slutet av andra och jobbar vidare med resten.