Herrjun: Tävlingsmatch kavl till jun.allsv
Stala IF
2-4
 (1-1)

Laginsats för varandra

Trots en riktigt bra genomförd match i stort så förlorar vi med något för stora siffror mot Stenungsunds IF. Vi startar ganska bra och skapar några riktigt fina chanser och är väldigt strukturerade bakåt. Tycker inte att någon av lagen är speciellt farliga framåt. Tyvärr får Stenungsund ett olyckligt mål på ett skott utanför 16m där vi styr bollen i stolpen och studs i ryggen på Arman och sen i mål.Precis innan halvtid gör vi ett riktigt vackert mål på en fin framspelning från hörnflaggan snett bakåt som Rickard säkert placerar in . I andra halvlek startar vi lysande och borde fått utdelning på någon av våra fem klara målchanser direkt i inledningen, tyvärr så studsar det inte vår väg och Stenungsund lyfter upp sitt spel och får en straff som JM dundrar säkert in i mål.Tyvärr så släpper vi in lite för enkla mål i denna period av matchen och SIF ökar till 1-4. I slutet av matchen trycker vi på och Rickard gör ytterligare ett fint frisparksmål men närmare kom vi tyvärr inte. Totalt helt godkänd insats från vår sida och med JM kvar i Stala som var Stenungsunds bästa spelare i mina ögon så hade nog pendeln svängt till Stalas fördel.